Studio 010: 06 - 5182 0729 | Studio 020: 06 5197 6722 | Peter@diezijn010.nl | Sander@diezijn020.nl

Novadia

//Novadia

Novadia is voor mensen. Een warm bedrijf, waar ‘je jezelf thuisvoelen’ en ‘het hebben van de juiste baan’ bovenaan staan. Een flexibel bedrijf, dat meegaat met de tijd, vóór en dóór nieuwsgierige en creatieve mensen.

Een bedrijf dat waarde toevoegt. Dat personeel op de eerste plaats zet en zorgt dat mensen zich gewaardeerd en op hun plek voelen. Dat kan omdat ze elkaar kennen. En dus weten wie ze zijn en met welke karakters ze te maken hebben.

Voor ieder karakter bestaat wel een emoticon. Boze karakters, blije karakters, verlegen karakters en ga zo maar door. Novadia kent zijn mensen en weet wie welk karakter heeft. Het karakter van Novadia zelf? Een vriendelijke karakter: Novadia zeg je met een glimlach.

 

 

 

novadia zithoek