Studio 010: 06 - 5182 0729 | Studio 020: 06 5197 6722 | Peter@diezijn010.nl | Sander@diezijn020.nl

Novum Bank

//Novum Bank

Novum Bank Limited biedt innovatieve financiële producten, maakt deze gemakkelijk toegankelijk en levert deze producten en diensten op een eenvoudige en efficiënte manier. Technologie is hierbij het sleutelwoord. De bank streeft naar transparantie in haar productaanbod, is verantwoordelijk voor de manier waarop zij opereert en zorgt ook voor een hoge mate van beveiliging om haar eigen belang en die van haar klanten te beschermen.

Het wereldje van financiële diensten verandert in een stijgend tempo. Novum Bank Limited wil op een eenvoudige, transparante, veilige en vriendelijke manier meer mensen toegang bieden tot deze diensten. “Het is ons doel om het onze doelgroepen makkelijker te maken en we zijn erg blij met hun vertrouwen en hun loyaliteit. Onze ambitie is om leiders te zijn in alle markten waarin we actief zijn en om ons leiderschap in nieuwe landen uit te breiden.”

Kortom, een bank die het anders doet. Met Malta als thuisbasis. Malta is sinds mensenheugenis ‘thé place to be’ als het gaat om duikavonturen. En juist daar vonden we een prachtig metafoor voor ons logo. De middelandse zeekusten van Malta blijken namelijk bewoond te zijn door de Hippocampus Ramulosus, oftewel het zeepaardje. En laat dit typische Malteser diertje nou het perfecte symbool zijn van ‘het anders doen’.

Het vrouwtje (de bank) insemineert (leent uit) haar eitjes in een buidelachtige ruimte aan de onderzijde van het mannetje (de klant). Hier worden ze bevrucht en tot wasdom gebracht. Zo werd het zeepaardje het symbool van deze innovatieve nieuwe bank.