Studio 010: 06 - 5182 0729 | Studio 020: 06 5197 6722 | Peter@diezijn010.nl | Sander@diezijn020.nl

Illustraties uit onze studio

/, Uncategorized/Illustraties uit onze studio

Illustraties uit onze studio

Gelukkig zien we steeds vaker de vraag naar originele illustraties. Of ’t nou gaat om digitale of analoge tekeningen, de creatieven van diezijn vinden het allemaal leuk om te doen. Soms ontwikkelen wel een hele illustratielijn voor een huisstijl, soms maken we kinderboek-illustraties of verzorgen we de illustraties om een powerpoint-presentatie krachtiger te maken.

Bovenstaande illustratie is gemaakt voor onze opdrachtgever iampower. Zij dragen als beeldmerk een appel. De appel komt als symbool in vele culturen voor. Hier schetsen we het verhaal van Adam en Eva, die, als de verboden vrucht inderdaad een appel is geweest, wel chinezen moeten zijn geweest omdat de appel daar zijn oorsprong vindt.

Dit is Twan. Hij speelt de hoofdrol in het boek ‘schoolgeheim’ dat Peter Muller, onze Art-Director aan het schrijven is.

(waar blijft dat script Peet?)

Illustratie t.b.v. EK-voetbal-actie voor onze opdrachtgever Caldic.

Pentekening Florence meets Rotterdam

Storyboard t.b.v. corporate filmpje Mafico

Storyboard t.b.v. Social Media-campagne filmpje Gin&Jonnie Gastrogin.

 

 

By |2018-10-02T14:05:50+00:00oktober 2nd, 2018|